Vyléčení 4124228
Nakažení 4168015
Úmrtí 41759

21.11.2022 05:30

Dobré ráno nemocný světe!

Máme pár obsahových novinek.

Tak především Seznam spustil aktivitu Stopcovid - to je ten chystaný obsahový web s oficiálními informacemi o COVID nákaze a hlavně tlačící číslo R, tedy informaci o šíření nákazy. Postupně budou nasazovat další a další obsah včetně videa. Dobrá práce Pavel Zima! (mimochodem, web jim nepadá, to je milé!)

Za druhé doporučím článek Jakub Steiner z CERGE věnovaný ekonomice kolem nákazy.

Za třetí Jiří Chlebus rozjel web Roušky všem a věřte nebo nevěřte, i módní policie se shoduje, že váš outfit na letošní jaro není bez roušky dokonalý! Ty nejlepší modely samozřejmě šijeme doma, protože kdo by chtěl skladovou konfekci. Když jsem včera viděl pirátora Zdeňka Hřiba v roušce z nějakého pirátského pyžama, bylo to fakt cool a to chci! A roušky šité lidmi v mapě najdete na Dáme roušky

A to je zatím z obsahu všechno. Snad kromě toho posledního. Jste úžasní. Nejen, že nás zahlcujete nápady, ale řadu z nich i realizujete, prostě si jen vezmete naši “platformu” jako kontaktní zdroj, najdete si spřízněné duše a za chvíli je hotovo. Díky, tak to má být!

Za chvíli přineseme novinky z našich datových týmů, ale ještě musím nasnídat děti, od 9:00 mají online školu přes Hangout Meet, musí být dochvilné.

Patrick & Bert
Zpět